Säästä autoon ja osta tietokoneesi käytettynä mresell.fi-sivustolta

Säästä autoon ja osta tietokoneesi käytettynä mresell.fi-sivustolta

Applen tietokoneet, kännykät ja tabletit ovat tyylikkäitä, kestäviä ja laadukkaita, mutta uusina myös kovin kalliita. Jos kaikki tuotteet haluaa hankkia Applen valikoimista, verottavat hankinnat tehokkaasti autobudjettia. Onneksi tähänkin on olemassa helppo ratkaisu, sillä mresell.fi myy laadukkaita Applen tuotteita käytettyinä luotettavasti ja uusia edullisempaan hintaan. Ostaessasi tietokoneesi käytettynä sivuston kautta voitkin säästää rahaa auton ostoa varten Applen tuotteista tinkimättä! Osa tekee autounelmistaan totta lainarahalla mutta osalle on lähes kunnia-asia ostaa auto käteisellä tai säästää sitä varten ainakin kunnon tasaraha – ja tässä tavoitteessa mResell voi auttaa sinua!

Mresell.fi vs. yksityismyyjä

Käytettyjen Applen tuotteiden ostaminen esimerkiksi tori.fi-sivuston kautta yksityiseltä myyjältä saattaa tuntua houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta sisältää myös monia riskejä. Sivustolla on nimittäin esiintynyt monia huijareita ja saatatkin pahimmassa tapauksessa tulla ostaneeksi laitteen, jota ei ole edes olemassa tai jota ei ainakaan toimiteta sinulle. Toiseksi pahimmassa tapauksessa saatat ostaa laitteen, joka ei olekaan sitä mitä on luvattu. Myyjä saattaa nimittäin joko tahallaan tai tietämättään myydä sinulle laitteen, jossa onkin jotain vikaa tai joka on jo elinkaarensa loppupäässä. Yksityisten välisessä kaupassa ei yleensä ole takuuta, joten voit menettää rahasi ja saada kaupan päälle runsaasti mielipahaa.

Mresell myy käytettyjä Applen tuotteita ammattimaisella otteella. Sen myymät tuotteet ovat ammattitaitoisten teknikoiden tarkistamia ja niille myönnetään 12 kuukauden takuu. Voit myös halutessasi palauttaa mReselliltä ostamasi tuotteet maksutta 14 vuorokauden kuluessa ostotapahtumasta. Näin mReselliltä ostaminen on huomattavasti turvallisempaa kuin yksityisen myyjän kanssa käytävä kauppa ja voit tehdä hyvät kaupat edulliseen hintaan. Jos siis etsit käytettyä Applen tietokonetta tai muuta laitetta, surffaa suoraan mresell.fi -osoitteeseen!

Kierrätys kunniaan

Niin autojen kuin muidenkin teknisten laitteiden kierrättäminen on ympäristöteko! Applen tuotteiden lisäksi myös auton voi ihan hyvin ostaa käytettynä, kunhan vain tarkistaa mahdollisimman tarkasti, mitä on ostamassa. Tarvittaessa mukaan kannattaa ottaa vaikkapa autot hyvin tunteva ystävä, johon voi ehdottomasti luottaa. Myös käytetyn auton ostamisessa kannattaa usein suosia ammattimyyjää. Kun autoa huoltaa ja säilyttää hyvin, kestää se käyttöä tavallista pidempään, jolloin auton elinkaaresta tulee mahdollisimman pitkä. Suomen olosuhteissa etenkin auton talvisäilytys on tärkeää pohtia kuntoon, jottei auto turhaan kärsi kohtuuttomasti talven karuista olosuhteista.

Rahan lisäksi kierrättäminen säästää myös luonnonvaroja! Ostaessasi Apple-laitteesi käytettynä ja huollettuna mReselliltä autat pidentämään laitteiden elinkaarta, jolloin säästät arvokkaita luonnonvaroja, joita uusien laitteiden valmistamiseen tarvittaisiin. Kun laitteet on huollettu ja tarkistettu ammattilaisen toimesta, voi niillä olla edessään vielä yllättävän pitkä elinkaari, eikä kaikkia laitteita tarvitse tai edes kannata missään tapauksessa ostaa uusina.

Ansaitse autorahaa kierrättämällä

MResellin kautta voit kierrättää Applen laitteesi myös toiseen suuntaan. Jos nimittäin haluat päivittää hyväkuntoiset laitteesi hieman uudempiin malleihin, voit myydä käytetyt laitteesi mResellille ja ansaita niillä rahaa. Samalla voit ostaa mReselliltä tilalle hieman uudempia laitteita ja nauttia laitteiden päivitetyistä ominaisuuksista. Jollekin toiselle käytetyt laitteesi voivat sen sijaan olla aarre, joten myös vanhat laitteesi voivat löytää uuden kodin, jossa niille on käyttöä vielä pitkään. Näin mResell auttaa kierrättämään laitteita taloudesta toiseen! Voit toki myös säästää ansaitsemasi rahat auton ostoa varten, ellet juuri sillä hetkellä tarvitse uusia Applen laitteita.

Voit muutenkin ansaita rahaa kierrättämällä. Katso kotisi tavaroita sillä silmällä ja myy kaikki siistit ja hyväkuntoiset sinulle tarpeettomat tavarat eteenpäin. Esimerkiksi Facebookista löytyy monia tehokkaita myyntikanavia, jotka kannattaa hyödyntää. Jos tarpeetonta tavaraa on ehtinyt kertyä paljon, voit ansaita yllättävänkin paljon myymällä ne eteenpäin. Samalla saat jälleen tavarat kiertoon ja autat säästämään luonnonvaroja!

writers