Japanilaisuus on rakennettu autoista ja halloween-juhlasta

Japanilaisuus on rakennettu autoista ja halloween-juhlasta

Oletko koskaan tutustunut japanilaisiin autoihin? Sanovatko merkit Toyota, Daihatsu, Nissan, Matza, Subaru tai Honda sinulle mitään? Entäpä monien suosima huippumerkki Lexus, jonka Toyota Motor Corporation valmisti, jotta kyseinen yritys pääsisi mukaan Pohjois-Amerikan arvokkaimpien tuontiautojen markkinoille.

Auto vai halloween – kumpi ompi suositumpi?

Japanilaiset autot ovat olleet todella suosittuja, sillä ne ovat luotettavia ja varmoja käytössä. Lisäksi ne ovat suuren ihailun ja juhlinnan kohde – aivan kuten halloween-juhla. Halloween on yksi japanilaisen vuoden suurimpia juhlia, jonka arvokkuus moninkertaistui vuonna 2000 Tokion Disneylandin isännöidessä ensimmäistä tapahtumaansa. Olitko sinä silloin paikan päällä?

Ei hätää, jos et ollut, sillä Japanissa halloween-juhlaa juhlitaan iloisesti vuosittain. Tokion kaduilla ja pienimmilläkin kujilla halloween varmasti näkyy, silloin suosiossa ovat kaikenlaiset Halloween asut & Halloween asuja voi hankkia helposti etukäteen verkosta.

Halloween on asujen, autojen ja herkkujen juhlaa

Jos et asu Japanissa, mutta haluat juhlia halloweenia, niin tee toki niin! Järjestä vaikka hauskat naamiaiset, johon tulet milläpä muulla kuin japanilaisella autolla! Pukeutuminen on se illan kohokohta – onhan upeita asuja mukava katsella! Löydät upeita Halloween asut & Halloween asuja Partykingilta. Miltä kuulostaisi illan paras asu ja upein japanilainen auto -äänestys? Ei muuta kuin ottamaan selvää, millä ajoneuvolla Batman, Paha Klovni ja vaikkapa Edward Saksikäsi ovat tulleet paikalle juhlimaan.

Nähtävillä Japanilaisten ajoneuvojen historiaa mukavasti museossa

Tiesitkö, että Japanissa on todella paljon automuseoita? Eräs sellainen löytyy Japanin Nagoya-nimisestä kaupungista, johon matkustetaan nykyaikaiseen tyyliin – ei ehkä autolla, vaan mukavasti ja nopeasti luotijunalla! Museossa voit tutustua japanilaisten ajoneuvojen historiaan ja tutkia kaikkein suosituimpia japanilaisia automerkkejä ja malleja 1960-1970-luvuilta. Autoja löytyy aina nykyaikaan asti, joten ei muuta kuin tutustumaan!

writers