Tee autounelmastasi totta lainalla!

Tee autounelmastasi totta lainalla!

Onko sinuun iskenyt autokuume, mutta unelmiesi auto on tililläsi olevan saldon ulottumattomissa? Ehkäpä haaveilet tuliterästä kaupunkimaasturista tai vanhasta klassikosta, joka täydentäisi upeasti autokokoelmaasi tai ehkäpä yrityksesi tarvitsee käyttöönsä luotettavan ajopelin. Autojen hintalaput vain tuntuvat tavoittamattoman korkeilta. Tämä tilanne on varmasti monelle autoilijalle tuttu tilanne ja oikeastaan vain harvalla on varaa ostaa unelmiensa auto ilman lainaa. Kerromme tässä artikkelissa, kuinka voit tehdä autounelmastasi totta lainan avulla. Vaikka auton ostamiseen liittyykin usein suuria tunteita, etenkin juuri sen oikean unelma-auton ollessa kyseessä, on kuitenkin hyvä pitää myös järki mukana ja vertailla tarkasti erilaisia lainavaihtoehtoja ja niihin liittyviä ehtoja. Tutustu nyt tätä tarkoitusta varten suunniteltuun Rahalaitoksen näppärään verkkotyökaluun tämän artikkelin kautta!

Autolaina näppärästi netistä

Nykyisin kilpailukykyinen Laina on helppo hakea netistä! Seuraavien vinkkien avulla voit hakea autolainaa nopeasti ja helposti ilman, että sinun tarvitsee täyttää useita erillisiä lainahakemuksia tai kierrellä hattu kourassa pankinjohtajien juttusilla. Näppärien verkkotyökalujen avulla säästät sekä aikaasi että rahaasi tinkimättä autounelmastasi!

Klikkaa ensimmäiseksi itsesi Rahalaitoksen laina-sivustolle osoitteeseen rahalaitos.fi/lainaa. Tällä sivustolla voit kilpailuttaa erilaisia lainavaihtoehtoja, yhdistellä lainojasi tai tutustua lainojen maksuturvaan. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun myös puhelimitse. Sivustolla on tarjolla niin yksityis- kuin yrityslainojakin. Jos unelmiesi auto on tulossa yrityksesi käyttöön, kannattaa sitä varten hakea yrityslainaa.

Ehkäpä olet uudistuneen taksilain seurauksena innostunut kokeilemaan taksiyrittäjyyttä ja tarvitset tätä varten kunnon ajopelin tai ehkäpä yrityksesi tarvitsee muutoin kunnollisen auton. Tällöin yrityslaina on yksi vaihtoehto. Voit saada Rahalaitoksen kautta lainaa jopa 70 000 euroa. Minimilainasumma on 500 euroa. Tällä lainamarginaalilla on mahdollista ostaa hyvin monentasoisia autoja.

Sivustolta löytyvän näppärän arviointityökalun avulla voit arvioida tarvitsemasi autolainan kuukausierää, mikä on näppärä ominaisuus siinä vaiheessa, kun harkitset, pystytkö suoriutumaan lainan takaisinmaksusta varmasti sovitussa ajassa. Jos tarvitset autoa varten esimerkiksi 15 000 euron lainan ja aiot maksaa sen takaisin kahdeksan vuoden kuluessa, antaa laskuri lainasi kuukausieräarvioksi 210 euroa kuukaudessa.

Lainan hakeminen on helppoa ja todella nopeaa. Sinun tarvitsee vain täyttää sivustolta löytyvä lainahakemus, jossa kysytään muun muassa henkilötunnustasi ja yhteystietojasi. Tavoitat yhdellä Rahalaitoksen hakemuksella useita pankkeja yhtaikaa eikä hakemuksen täyttäminen vie kuin joitakin minuutteja. Tässä vaiheessa et vielä sitoudu mihinkään, sillä lainahakemuksen tekeminen on ilmaista ja sitoumuksetonta. Henkilökohtaiset tarjouksesi lähetetään sinulle vuorokauden kuluessa. Ensimmäiset saattavat saapua sinulle jo minuutissa. Vertailun jälkeen pääset valitsemaan parhaan tarjouksen päältä! Jos siis etsit autolainaa ja haluat kilpailuttaa lainasi mahdollisimman helposti ja nopeasti, kannattaa tutustua Rahalaitoksen sivustoon.

Asiakkaiden mielipiteitä

Harkitessasi Rahalaitoksen näppärän lainanhakutyökalun käyttämistä oman autolainan hakemiseen ja kilpailuttamiseen, kannattaa ehdottomasti tutustua Rahalaitoksen aiempien asiakkaiden antamiin palautteisiin, sillä myös ne puhuvat sivuston puolesta. Tällä hetkellä Rahalaitos on saanut reilut 2 800 arviota asiakkailtaan ja sen yleisarvosana on huikea 4,45 / 5. Asiakkaat tuntuvat siis olleen perin tyytyväisiä Rahalaitokselta saamaansa palveluun!

Myös rahalaitoksen yhteistyökumppanilista on vaikuttavaa luettavaa. Sen yhteistyökumppaneiden joukosta löytyvät muun muassa Nordax Bank, Lainaamo, SaldoLaina, Ferratum, Collector Bank, Resurs Bank, Laina.fi, Qred sekä Yritysluotto.fi. Ei olekaan mikään ihme, että Rahalaitosta pidetään alansa kotimaisena asiantuntijana ja edelläkävijänä!

writers