Mikä on paras auto kesällä?

Mikä on paras auto kesällä?

Minkälainen auto on kesällä mielestäsi paras? Ota huomioon Suomen kesä,jossa välillä sataa kaatamalla pari viikkoa ja välillä taas paistaa aurinko. Auton siis tulisi olla viileä, sekä toisaalta myös lämmin ja lisäksi mukava ajaa. Kesäautossa toimiva ilmastointi ei ole koskaan liikaa ja auton pitäisi olla perheen koosta riippuen sellainenn, että jokaisella on mukavaa olla pitkienkin automatkojen aikana. Ihmisistä useampi valitsee kesäautokseen näppärän ja mukavan auton, on henkilöitä, jotka tahtovat avoauton ja henkilöitä, jotka ajavat kesäisin jollakin upealla veteraanikään päässeellä autolla. Yhä useammin kesäautolla ajetaan myös ympäri vuoden.

Mikä on kaunein auto?

Helsingin Sanomat valitsi äskettäin 25 kauneinta autoa . Valinta ei ollut helppo, sillä markkinoilla on tarjolla paljon toistaan upeampia vaihtoehtoja.ajelulla kesäpäivänä Valinnassa myös pätee sanonta; “Kauneus on katsojan silmissä”, joten joku voi olla valinnoista eri mieltä, joita ovat esim: Aston Martin DB9 2013, Fiat 500 vuoden 2008 malli, sekä Jaguar XF 2009. Edellä mainittuna siis muutama esimerkki listalla olleista automerkeistä – ja malleista. Autot ovat valittu lähes kaikista hintaluokista, ja kaikilla on yhteisenä tekijänä tietynlainen pyöreys suunnittelussa. Listalle on päässyt myös muutama superauto kuten Ferrari 458, joka on hieman kalliimman hintaluokan auto. Uusia autoja ilmestyy markkinoille koko ajan, ja sen lisäksi on vielä erikseen konseptiautot, joten jokainen voi tehdä itse ” oman listan ” mieleisistään automerkeistä. Muista myös huoltaa ja katsastaa kesäautosi ja ilmoittaa auton käyttöönotosta Trafiin.

Mitkä tekijät ratkaisevat kesäauton valinnassa?

Kesällä käytettävän auton valinta ei ole aina helppoa, kun pitää ottaa huomioon taloudellisuus, turvallisuus sekä tietysti esteettisyys. Kesäautot alkavat olla katoavaa kansanperinnettä, mutta kun sellaisen ottaa käyttöön, kannattaa siitä pitää hyvää huolta. Autoja on nykyään kuitenkin helppoa verrata, ja lisäksi voi hankkia autoon tuntumaa lähtemällä koeajolle. Perussääntönä on, että tumma auto lämpimämpi kuin vaalea, ja pieni auto on kätevä niin kaupunkiajoon kuin myös yhden tai kahden hengen käyttöön. Uusissa autoissa on ilmastoinnit nykyään, ja ilmastointi toimii aina parhaiten kun pitää ikkunat kiinni. kumisaappaat suojaavat sateella , mutta myös auton sisustan kanssa kannattaa olla tarkkana. Erityisesti avoautossa, kastuminen homehduttaa herkästi auton sisätilat ja autoon tulee ummehtunut haju. Suomen kesään kuuluvia kelejä,kannattaa ennakoida lähtiessäsi automatkalle, niin auto pysyy mukavana kulkuvälineenä jatkossakin, on se sitten kesäauto tai ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettu.

writers